Kis Anna Mária
talpgyógyászat 

Bejelentkezés: +36 70 311-7385
Email: kis.anna kukac talpgyogyaszat pont hu
Rendelés: 

Budapest,
IX. kerület
Lónyay u. 39/b.
Hajstúdió; Kozmetika 

Centrum: Szeged,  
József Attila sgt. 65/a.

Kis Gyula
masszázs 

Bejelentkezés: +36 70 316-2842
Email: kisgyula62 kukac gmail pont com
 
Centrum: 

Szeged,  
József Attila sgt. 65/a. 

EGYENSÚLY

 

A teremtés egyik alaptörvénye az egyensúly. A két pólusú világ, melyben élünk is ezt mutatja számunkra. Mindenhol a világban, ahol az egyensúly kibillenni látszik, valamilyen létező probléma jelentkezik. A közös alap, amit a Teremtő létrehozott és amiből mindannyian származunk, mindent megadott nekünk ahhoz, hogy életünket a legmegfelelőbben, a teremtés minden létező elemét tiszteletben tartva éljünk.

Mi azonban nem vagyunk soha elégedettek. Ha van valamink, annak csak egy darabig tudunk örülni és egy idő után elégedhetetlenül többre vágyunk. Nincs is ezzel semmi baj egészen addig, amíg ez mások rovására nem megy. Az ember élni és teremteni vágyása sokszor túllépi azt a határt, ami már többet vesz ki a közösből, mint amennyit belerak. Az ember nemcsak önmagáért, de embertársaiért és minden élőlényért is felelős. Ha többet veszünk el mint amennyit adunk, akkor az előbb utóbb az egyensúly felborulásához vezet.A modern reklámhadjárat folyamatosan azt hiteti el velünk: „ez és ez jár nekünk”. Azt azonban nem reklámozza, hogy mindez mivel is jár együtt. Tegyük fel magunknak a kérdést: megtettünk–e mindent azért, hogy ne csak elvegyünk, hanem adjunk is. Adjunk, mégpedig úgy, hogy mások számára is jusson. Előbb– utóbb, ha mindig és mindenkinek csak „jár” valami, akkor nem fog maradni semmi ami „járjon”.

Kérdezem én, hogy akkor majd honnan vesszük el azt, amire szükségünk lesz. Elgondolkodtató! Úgy gondolom, tanuljunk meg adni is saját magunkból és ne csak begyűjteni.

Itt a rák havában jobban van esélyünk ezen elgondolkodni, hiszen „a RÁK” azt tanítja nekünk, tanuljunk meg nem csak begyűjteni, de kiadni is magunkból. Úgy adni, ahogy az a másiknak is jó.

Kis Anna Mária