Kis Anna Mária
talpgyógyászat 

Bejelentkezés: +36 70 311-7385
Email: kis.anna kukac talpgyogyaszat pont hu
Rendelés: 

Budapest,
IX. kerület
Lónyay u. 39/b.
Hajstúdió; Kozmetika 

Centrum: Szeged,  
József Attila sgt. 65/a.

Kis Gyula
masszázs 

Bejelentkezés: +36 70 316-2842
Email: kisgyula62 kukac gmail pont com
 
Centrum: 

Szeged,  
József Attila sgt. 65/a. 

HARCOSOK

 

Lassan itt az év vége, közeledik a Karácsony. A téli napforduló és Jézus születése alkalmával ismét beszületik a fény az életünkbe. Miért is jutottak eszembe pont most a harcosok? November nehéz hónap volt mindenkinek, aki körülöttem él. A skorpió, aki a világmindenség közepéből hozza az energiát, nehéz próbák elé állított minket. Lelkünk mélységeivel kellett szembenézni és a megfelelő döntéseket meghozni.

 

Nem csak egy nehéz, belső küzdelem volt jelen, de folyamatosan olyan élethelyzetek jöttek, amikből nehezen lehetett kijönni. Hogy kinek melyik vagy milyen döntés volt a szükséges, és építő, elég keményen megmutatta ez a hónap. A skorpió egyik feladata, hogy a küzdelmeket milyen erkölcsiséggel harcolja meg. Ha az életünk számára nem megfelelő erkölcsiséggel küzdünk, akkor rombol, és mindent szétzilál körülöttünk, ami nem emel. A tél, ami a befelé fordulás időszaka kemény harcokat, küzdelmeket hoz.

Ez a küzdelem folytatódik a nyilasban, csak már másképp. A Mars bolygó által közvetített harcot felváltja egy jupiteri, atyai minőség. Itt már a lelkünk mélyén és a külvilágban is megvívott nehéz harcot, egy magasabb szintű harc követi. Ami eddig feltisztult lelki és fizikai szinten, azt követi a tudat harca. Vajon tudom-e mit kell tennem, tudom-e merre kell mennem? A nyilas járja az utat, tudja merre van a cél és közben folyamatosan küzd belül önmagával. Belső harca közben nyilával visszalövi a tudást azoknak, akik még nem tudnak és tudni szeretnének. Mit is kell tudnunk? Felteszem ezt a kérdést önmagamnak is, hiszen a fény beszületését, érdemes megfelelően feltisztult állapotban várni. Mit tettem meg önmagamért, hogy a Karácsonykor beszülető isteni fény a maga tisztaságával, erejével, és a számomra hozott üzenetével akadálytalan teret kapjon. Tudom-e, merre van az út, amin jövőre járnom kell? Tudom-e mi a dolgom a világban, amivel hasznára vagyok mindenkinek? Tudom-e tenni a dolgom a feladatomnak, küldetésemnek megfelelően ? Ezek a kérdések foglalkoztattak most leginkább 2012 beköszönte előtt. Az elkövetkezendő nehéz időszakot kellően feltisztult és lenyugodott állapotban tudjuk majd a legmegfelelőbben megélni, ezért kívánok mindenkinek aktív és gyümölcsöző harcot, és „Áldott ünnepeket!”.

 

Kis Anna Mária