Kis Anna Mária
talpgyógyászat 

Bejelentkezés: +36 70 311-7385
Email: kis.anna kukac talpgyogyaszat pont hu
Rendelés: 

Budapest,
IX. kerület
Lónyay u. 39/b.
Hajstúdió; Kozmetika 

Centrum: Szeged,  
József Attila sgt. 65/a.

Kis Gyula
masszázs 

Bejelentkezés: +36 70 316-2842
Email: kisgyula62 kukac gmail pont com
 
Centrum: 

Szeged,  
József Attila sgt. 65/a. 

MÉRLEGELÉS

Nehéz jó döntéseket hoznunk mindennapjainkban, pedig életünk döntések sorozatából, és azok következményeiből áll. Döntéseinket általában megelőzi a gondolkodás, és a mérlegelés. Mit hogyan csináljunk, „mi legyen?”, tesszük fel magunknak a kérdést, bízván ezzel a legjobb döntés meghozatalában.

 

Most, itt a mérlegelés havában nehéz a dolgunk azáltal, hogy a kozmikus hatások eléggé a folyamatos mérlegelés irányába tolnak el minket. Labilisabbnak, bizonytalanabbnak érezzük magunkat, ami által életünk jobban rászorít minket a megfelelő döntések meghozatalára. Hogyan is tudunk magunknak segíteni abban, hogy mindez gördülékenyebben menjen. Volt szó már az egyensúlyról, az odafigyelésről, és sokminden másról. Azt gondolom legjobban az tud segíteni, ha biztosak vagyunk önmagunkban. A belső középpontunk a belső nyugalmunk elérése tud a legtöbbet segíteni a megfelelő mérlegelésben, és a megfelelő döntések meghozatalában. Miért is? Eddigi tapasztalataim azt mutatják, minél nyugodtabb, kiegyensúlyozottabb vagyok, annál jobban működik az életem.

Mindehhez tudomásul kellett vennem két dolgot: az egyik – a belső egyensúly, a másik – a szakadatlan változás. A folyamatos alkalmazkodás a változáshoz, a Teremtő által nyújtott életbeli lehetőségekhez, és a belső biztonság folyamatos keresése, fenntartása nyújtotta eddig a legtöbb segítséget. A biztonság amit állandóan keresünk, ebben a két dologban biztos megvan. Ha tisztában akarunk lenni saját magunkkal és azzal, hogy mire vagyunk képesek emberileg, mindenképpen ajánlom ezeket megfontolni, vagy akár a mindennapokban meg is élni.

Mérlegeljünk megfontoltan, átgondolva élethelyzeteinket, hogy aztán a hirtelen meghozandó döntéseinknek is legalább olyan jó esélyei legyenek, mint a megfontoltaknak. Döntésekben gazdag hónapot kívánok!

 

Kis Anna Mária