Kis Anna Mária
talpgyógyászat 

Bejelentkezés: +36 70 311-7385
Email: kis.anna kukac talpgyogyaszat pont hu
Rendelés: 

Budapest,
IX. kerület
Lónyay u. 39/b.
Hajstúdió; Kozmetika 

Centrum: Szeged,  
József Attila sgt. 65/a.

Kis Gyula
masszázs 

Bejelentkezés: +36 70 316-2842
Email: kisgyula62 kukac gmail pont com
 
Centrum: 

Szeged,  
József Attila sgt. 65/a. 

TALPalatnyi gondolatok

BŐSÉG

 

          Berobban a természet a maga pompázatos szépségével. Gyűlnek a földi erők körülöttünk is és bennünk is. Egyre több az energiánk, kedvünk van mindenhez és egyre jobban érezzük magunkat. A tavaszi fáradtság is kevésbé hatalmasodik el rajtunk. Eljött a fizikai aktivitás ideje.

 

ÉBREDÉS

 

Ébred a természet és vele együtt ébred a mi fizikai testünk is. Egyre többet vagyunk kint a szabadban, dolgozni kezdünk a kertben és egyre inkább ki akarunk mozdulni otthonról. Lelkünk kiszabadulva bezártságából, szívja magába mindazt, amit a természet nyújt számára.

 

VÁLTOZÁS

Türelmetlenül várjuk a melegebb idő érkezését. Mielőtt azonban megérkezne, úgy tűnik még át kell élnünk egy – két lelki kataklizmát. Miért is van ez így? Semmit sem kapunk ingyen. A világban történő változásokban nekünk is aktívan részt kell vennünk, ha másképpen nem lelkileg, gondolatilag mindenképpen.

 

AZ ÉLET SÓJA

Most, amikor vége a bak időszakának és mintegy utolsó kapaszkodóként betör a vízöntő, azon gondolkodtam egyik reggel: milyen kegyes hozzánk a Teremtő. Az eddigi bezártság után, reményt adva eláraszt mindent egy elsöprő áradat, mely hitet ad a továbbiakhoz és előrevetíti az újjászületés lehetőségét. Folyik, árad és azt az érzetet kelti: van tovább.

 

JANUÁR

A tél a befelé fordulás időszaka. Kevesebb a külvilág felé megnyilvánuló aktív cselekvés, többet vonulunk el egy meleg zugba, fordulunk belső gondolatvilágunk felé, lelkünk aktívabban működik.